*Alex and Chloe

Nu är det knappt ett år sedan vi introducerade Alex and Chloe i Sverige och vilken fest det har varit! Många, både tjejer och killar är ni som tagit detta märke till ert hjärta :) Det har varit fantastiskt kul!

Tyvärr har jag nu en liten tråkig nyhet och det är att Alex and Chloe har tagit bort en del av sitt populära sortiment, naturligtvis för att introducera sin nya snygga black diamant collection som är supersnygg (finns i butiken inom kort).

Detta betyder att we love coco, coco is dead, knifefight, bullet holes, burried alive helt är borta ut sortimentet. Vi kan inte beställa hem fler. Vi har fortfarande ett litet lager kvar, men när dom är slut är det finito, lagret kommer inte att fyllas på. Lovar att det kommer att komma nya fina smycken för att ersätta dessa men om det är coco is dead stylsen du trånar efter får du passa på.


Finns i butiken ett tag till.
/Carin

*Alex and Chloe´s budskap med coco id dead collectionen var en känga åt Karl Lagerfield sätt att sköta Chanel huset efter att han tog över som chefsdesigner i början av 80-talet.

Kommentarer
Postat av: kattis

Hej!
Jag råkade repa mitt coco is dead halsband, det i guld. Går det att fixa?

2007-12-11 @ 00:07:38
Postat av: Carin

kattis: Har det blivit en repa i själva loggan? Det är lite svårt att svara på om det går att åtgärda, skicka ett mail till oss. Ha det bra!

2007-12-11 @ 22:50:26
URL: http://kyssjohanna.blogg.se
Postat av: jose

Hej.
hvor lang tid endnu kan man købe alex&chloe smykker her på kyssjohanna?

2007-12-11 @ 23:30:52
Postat av: Carin

jose: Det kommer man att kunna fortsätta med länge, vi skall behålla Alex and Chloe, det är deras nuvarande kollektion som försvinner (coco is dead). Ha det bra!

2007-12-12 @ 12:34:31
URL: http://kyssjohanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0