Uno de 50

Nu har vi äntligen fått in dom underbara smyckerna från Spanska Uno de 50! Älskar dom här armbanden, man ser verkligen att det är ett hantverk, varenda stygn i armbanden är perfekta & lädret kommer bara att bli finare ju mer man använder det :) Skall du satsa på ett läderarmband i vinter så rekomenderar vi Uno de 50!Den snygga "stars and" stipes sjalen är nästan slutsåld men vi kommer att få påfyllning innan jul :)
Update! Vi fick precis påfyllning av "Stars and stripes"
http://www.kyssjohanna.se/sjal-stars--stripes-fran-tif--tiffy-p-4350-c-144.aspx

Spell

Idag har vi en rolig nyhet!! Nu introducerar vi väskor på www.kyssjohanna.se! Först ut är det mest fantastiska märket; Spell från Australien som gör dom snyggaste väskorna vi har sett! Dom gör även helt underbara smycken med turkoser och fjädrar. Allt är handgjort finns nu exklusivt i Norden på www.kyssjohanna.se!

Howdy ´mam!

I eftermiddag händer det något kul på hemsidan, stay tuned...

Inspiration www.kyssjohanna.se....Beställt :-)

Åh, idag har vi beställt något så fint att jag sitter på nålar!! Vill bara visa här & nu! Det var längesedan man blev så totalsåld på något :) Lovar att visa så fort vi närmar oss leveransdatum, kan knappt hålla mig, det här tror jag ni kommer älska!!
Idag fick vi även in dom söta Lite Kalabalik armbanden (påfyllning & nyheter), finns att beställa på hemsidan;
http://www.kyssjohanna.se/nyinkommet-c-144-1.aspx


Ljuvliga bilder på den söta klockan, Bee mine
Källa
thelizy.blogg.se

Tjingeling!

Nu tar vi helg! Vi har fotat smycken hela dagen så att ni nu skall kunna se bättre hur smyckerna ser ut "på" :)
En del är redan uppe men resten fyller vi på med nästa vecka...Många fler hittar ni på hemsidan!
Ha en trevlig helg! <3 Carin

Skin & Bones + Kenza

Vackra Kenza i favoritörhänget från Kyss Johanna/Skin & Bones. Galet vackert örhänge ♥ Fjädrar fortsätter att vara en stark trend i höst. Örhänget kostar 395:- och är handgjort i Sverige :) ♥ Carin
Bilder lånade från Kezas blogg.
http://kenzas.se/

Engla+Dogeared

Sötaste Engla i halsband & örhängen från Dogeared! "Karma hoops" i guld och halsbandet "turquoise healing". Vi får massor av frågor angående smyckerna från Dogeared och leverans är på gång, vi får påfyllning i mitten av oktober på alla slutsålda varor, vi meddelar här på facebook så fort leveransen kommer!
♥ Carin
http://englasshowroom.com/page/5/
http://www.kyssjohanna.se/dogeared-m-10-1.aspx
RSS 2.0